Erectieproblemen oplossen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Laatste wijziging in bericht:april 10, 2021

Erectieproblemen oplossen op natuurlijke wijze

Op deze pagina van aminobaas.nl lees je hoe je wat een erectieprobleem is en hoe je erectieproblemen kunt oplossen op natuurlijke wijze.

1. Wat is een erectieprobleem?

Een erectieprobleem is een mannelijke seksuele disfunctie en komt tot uiting in het onvermogen om een erectie te hebben die voldoende is voor geslachtsgemeenschap. Lees op deze pagina hoe twee aminozuren jou erectieproblemen kunnen oplossen op natuurlijke wijze.

1.1 Het is een veel voorkomend probleem

Erectieproblemen oplossen

Erectiesproblemen of stoornissen komen veel voor, hoewel de meeste mannen niet toegeven dat ze potentieproblemen hebben.

Volgens Rijnstate ziekenhuis in Arnhem ongeveer 17 procent van de mannen van 18 jaar ouder regelmatig last van erectieproblemen. [1]

Op hogere leeftijd zal dit percentage nog hoger liggen. Middels diverse onderzoeken is aangetoond dat 40% van de mannen in meer of mindere mate erectieproblemen heeft.

2. Symptomen van erectiestoornissen

U kunt erectiestoornissen hebben als u regelmatig last heeft van:

  • Moeite om een erectie te krijgen
  • Moeite om een erectie te behouden tijdens seksuele activiteiten
  • Verminderde interesse in seks

Andere seksuele stoornissen die verband houden met erectieproblemen zijn onder meer:

  • Voortijdige ejaculatie
  • Vertraagde ejaculatie
  • Anorgasmie, of het onvermogen om een orgasme te bereiken na voldoende stimulatie

Neem contact op met uw arts als u een van deze symptomen heeft, vooral als ze 3 maanden of langer hebben geduurd. Ze kunnen helpen bepalen of uw symptomen worden veroorzaakt door een onderliggende aandoening die behandeling vereist.

3. Veel voorkomende oorzaken van erectieproblemen

Er zijn een breed scala aan mogelijke oorzaken wanneer het op erectieproblemen aankomt. Zo zou het bijvoorbeeld te maken kunnen hebben met:

3.1 De bloedsomloop verbeteren

Bij een aantal van bovenstaande oorzaken kan sprake zijn van een slechte bloedsomloop.

In 1998 werd dit aangetoond en werd de Nobelprijs voor de geneeskunde toegekend aan een onderzoek met betrekking tot de erectiele functie.

Sindsdien is aangetoond dat op arginine (aminozuur voor erectie) gebaseerde supplementen erectiestoornissen duurzaam kunnen behandelen zonder bijwerkingen.

Ook is middels onderzoek aangetoond dat extract van pijnboomschors het effect dat in gang gezet wordt door arginine, verder versterkt. Hierdoor vormen deze twee stoffen een goed koppel als het om het verbeteren van erecties gaat.

3.2 Is zelfvertrouwen een probleem?

Het kan zijn dat zelfvertrouwen het probleem is. In dat geval doe je er goed aan om je zelfvertrouwen te verbeteren. Een cursus die een hoge tevredenheid geniet onder zijn volgers, is deze cursus. De maker is bekend van onder andere AD, De Telegraaf, Libelle, Cosmopolitan en meer.

4. ”aminozuur voor erectie” L-arginine kan een erectie verbeteren

Aminozuur voor erectie

L-arginine is een aminozuur dat een erectie kan verbeteren en in gang kan zetten.

Het semi-essentiële aminozuur ondersteunt de structuur en functionaliteit van bloedvaten en voorkomt daarmee vertraging van de bloedstroming.

Het draagt daarom in belangrijke mate bij aan een goede bloedtoevoer naar de penis en een effectieve behandeling in de strijd tegen impotentie.

Dit zijn de voordelen van l arginine op het gebied van erecties. De nadelen zijn dat alleen arginine niet super effectief is bij het behandelen van erectieproblemen op natuurlijke wijze.

Effectiever is arginine in combinatie met andere producten, zoals Yohimbinehydrochloride en pijnboomschors.

L arginine in combinatie met andere producten, beter voor oplossen erectieproblemen op natuurlijke wijze

Hieronder is een zeer informatieve video te zien over Dr. ignarro. Hierin worden de voordelen van stikstofmonoxide besproken. Arginine is de producent van stikstofmonoxide, dat ook wel afgekort wordt als ”NO”.

Hij en zijn team hebben in 1998 de Nobelprijs voor Geneeskunde ontvangen. Dit was voor hun werk aan “stikstofmonoxide als signaalmolecuul in het cardiovasculaire systeem”, dat is uitgelegd op basis van het mannelijke erectiemechanisme.

5. Theoretische onderbouwing

Tijdens de eerste onderzoeken omtrent arginine voor het veroorzaken van een erectie heeft men interessante ontdekkingen gedaan. Er is toen aangetoond dat 5000 mg arginine per dag een erectiestoornis kon verhelpen. Later in 2003 is een belangrijke studie gepubliceerd.In deze studie hadden de proefpersonen veel minder arginine nodig om tot een erectie te komen, ”slechts” 1.700 mg arginine. Een grote toegevoegde waarde als stof in deze studie was extract van pijnboomschors. Van dit middel werd 120 mg toegevoegd voor een betere werking van arginine.

Na drie maanden konden maar liefst ruim 90% van de proefpersonen weer erectie krijgen, terwijl zij dat eerst niet konden. Het extract van pijnboomschors werkt als een soort van katalysator voor het NO-synthese proces dat door arginine in gang wordt gezet. Dit is een proces waarin stikstofmonoxide aan bod komt. Dit proces maakt vaatverwijding nodig en wordt in vele medische studies ingezet. Een positief bij-effect van deze combinatie is dat het ontstekingen in bloedvaten kan remmen en daarnaast de elasticiteit verhoogd. Dit alles gebeurd terwijl ook bescherming wordt geboden aan de endotheelcellen. De naam die pijnboomschors hierdoor heeft gekregen is die van stikstofmonoxide-booster.

In vrijwel alle legale impotentiemiddelen wordt arginine toegevoegd. L-arginine blijft het meest effectief bij doseringen van 1.700 mg of hoger. Het effect wordt dus versterkt door het extract van pijnboomschors. Het positieve effect dat arginine door de stikstofmonoxide productie aan de bloedstroom biedt heeft meerdere gezondheidsvoordelen. De gezondheidsvoordelen lopen uiteen tot een beter natuurlijk vermogen van de penisspieren en het gehele lichaam om zicht te ontspannen, ook de bloedvaten ontspannen mee. Dit komt vanwege de prominente rol die ze spelen in de synthese van stikstofmonoxide (NO). Het wordt zodoende namelijk makkelijke voor het bloed om de penis in het stromen en wordt er niet gelijk weer uit terug gepompt, wat zorgt voor sterkere en hardere erecties. Verder is nog aangetoond dat de combinatie van arginine en pijnboomschors ook zorgt voor een betere beweeglijkheid van het sperma en het mannelijk libido een boost geeft.

6. L-arginine en yohimbinehydrochloride

Yohimbinehydrochloride, ook bekend als yohimbine, is een goedgekeurde behandeling voor erectieproblemen.

Een studie uit 2010 van de combinatie van L-arginine en yohimbinehydrochloride vond dat de behandeling er erg voorspoedig uitzag.

De studie toonde helaas wel aan dat de behandeling alleen bedoeld is voor milde tot matige erectiestoornissen.

7. Werking arginine

Het kan een week tot enkele weken duren voor suppletie met arginine begint te werken. Het dient rustig opgenomen te worden door het lichaam.

Het is dus geen middel dat als veel andere (schadelijke) erectiemiddelen direct effect heeft.

Desondanks is het voordeel dat dit een natuurlijk middel is en dat het voor een langere periode blijft werken en niet voor een paar uur.

l arginine erectie

8. Combinatie met ornithine

Ornithine komt voort uit arginine en kan bij voldoende levels van arginine door het lichaam worden aangemaakt.

Toch heeft het slikken van ornithine supplementen naast arginine suplementen positieve effecten. Sommige supplementen voegen ook beide aminozuren al samen, zodat de werking versterkt wordt. Kijk hiervoor op de verpakking.

Arginine en ornithine zorgen er samen voor dat de insulineproductie en de hormoonproductie in het lichaam toeneemt. Samengevat levert dit bij mannen een hogere vitaliteit op.

Het toevoegen van ornithine apart als supplement zal een extra positieve invloed hebben op het libido. Hierdoor wordt een erectie gestimuleerd en zal door het nemen van arginine ook de bloedtoevoer beter worden, waardoor de stimulatie sterker wordt.

9. Conclusie

Een erectiestoornis vormt een grote uitdaging voor mannen en zelfs voor hun partners. Het heeft zowel fysieke als psychologische gevolgen voor hun leven. Desondanks kan het aminozuur voor erectie (arginine) in combinatie met zijn broertje, ornithine, erectieproblemen oplossen op natuurlijke wijze.

Het onvermogen van het lichaam om de bloedstroom effectief te reguleren, leidt tot onvoldoende bloedstroom in het holle (sponsachtige) lichaam van de penis. Dit veroorzaakt een steeds zwakkere erectie.

Verschillende peer-reviewed studies hebben aangetoond hoe de aminozuren arginine en ornithine, in staat zijn om effectief de erectiele functie te verbeteren.

10. Aanbevolen natuurlijke erectiepillen

Vaud erection heeft een fenomenaal product op de markt gebracht met een maximale klanttevredenheidsscore. Daarom raden wij deze aan. Daarnaast wordt het de volgende dag al geleverd als je voor 22:00 besteld.

Direct naar deze pillen

11. Praat met uw arts

U moet met uw arts praten als u symptomen van erectieproblemen heeft en deze wilt oplossen. In veel gevallen hebben erectieproblemen een onderliggende medische oorzaak. En voor veel mannen zijn stress en relatieproblemen ook factoren. Uw arts kan u hierbij helpen.

Overweeg voordat u medicijnen of supplementen gebruikt, huismiddeltjes te proberen om de erectiele functie te verbeteren. Afvallen door regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet kan helpen als u overgewicht hebt. Het is mogelijk om meer inzicht te krijgen in een gezond dieet en het onderhouden van een gezond gewicht.

Als je rookt, stop dan. Roken beschadigt uw bloedvaten, dus stop zo snel mogelijk. Uw arts kan producten en programma’s aanbevelen waarvan bewezen is dat ze mensen helpen bij het stoppen met roken en het voorkomen van terugval.